Подхранваща линия за грижа за кожата, базирана на витамин Е, който възстановява и овлажнява кожата. Витамин Е е от съществено значение за защитата на кожата от основната причина за стареенето – вредните слънчеви лъчи. Витаминът действа като антиоксидант (предотвратява окисляването), за да предпази кожата от свободните радикали, които се прикрепят към здра- вите кожни клетки и създават вреден цикъл, водещ до ранно стареене, бръчки, загуба на еластичност и повишена сухота на кожата. През последните години витамин Е се превърна в една от основните съставки в продуктите за грижа за кожата. Огромните му ползи се намират в микроскопичните проводници, които му позволяват ефективно да достигне и подобри състоянието на най-дълбоките слоеве на кожата. Други предимства на витамин Е се откриват в способността му да се използва като ефективен овлажнител, като укрепва връзката между влагата и роговия слой – най-външния слой на кожата. Увеличаването на естествената влажност на кожата намалява дълбоките бръчки и защитава еластичността на кожните влакна. Линията с витамин Е е особено подходяща за третиране на суха кожа проблеми, причинени от намаляване на естественото ниво на влажност на кожата, увреждане от окисляване и радиация и намаляване на защитната бариера на кожата, което води до бързо изпаряване на естествената влага на кожата. Липсата на влага създава цикъл на стареене на кожата поради невъзможността тя да функционира нормално. Това води до появата на фини линии и сухота, които от своя страна се превръщат в дълбоки бръчки и забавят естествената система за възстановяване на уврежданията и регенерацията на здравите клетки. След това кожата започва да губи свежия си и стегнат вид. Продуктите от серията с витамин Е осигуряват на кожата ефективна защита всеки ден срещу свободните радикали и подобряват способността е да задържа влагата, която е от съществено значение за младежкия вид на кожата.

Активни съставки:

  • Шипково масло Чисто масло, извлечено от семената на дива шипка (Rosa Mousquata). Шипковото масло е богато на витамини А и С и съдържа уникален комплекс от неза- меними мастни киселини (линолова и олеинова). Обширни изследвания, проведени в САЩ, доказват, че шипковото масло се абсорбира лесно от кожата и има доказани анти бръчки свойства, избистря пигментацията на кожата и зачервяванията, причинени от излагане на слънце, насърчава регенерацията и заздравяването на кожата. Концентрацията на естествени витамини в маслото засилва способността на кожата да се предпазва от увреждани- ята, причинени от свободните радикали, като премахва слоя мъртви клетки и създава слой млада, гладка кожа, без да дразни кожата.
  • Овлажняващ комплекс Ефикасна комбинация от овлажняващи съставки, които осигуряват на кожата незабавно овлажняване. Спира изпаряването на естествената влага и при продължителна употреба подобрява естествения баланс на кожата. Предотвратява образуването на фини линии, намалява дълбочината на съществуващите бръчки и прави кожата мека и еластична.
  • Сквалан Органичен екстракт, получен от маслиново масло. Скваланът е подобен на естествената влага на кожата, абсорбира се бързо и спомага за балансиране на естественото ниво на влага в кожата. Подобрява клетъчния растеж, защитава повърхността на кожните клетки и прави кожата мека и еластична.
  • Пантенол Получен от витамин В5, той се абсорбира лесно от кожата и е от съществено значение за функционирането на кожните клетки. Пантенолът се използва като съставка за ефективно овлажняване, укрепва кожната бариера и подпомага процесите на обновяване и заздравяване на кожата. Той е идеален за третиране на дехидратирана кожа, подобрява нейната влажност, мекота и еластичност.

Успокояващи съставки:

  • Алантоин Облекчава зачервяването, ускорява процеса на заздравяване на кожата и възстановява нормалната е работоспособност.
  • Лайка и бизаболол Екстракт от лайка, богат на съставки, които успокояват кожата и предотвратяват зачервяването и чувствителността.
  • Гел от алое вера Натурален екстракт от алое вера, който успокоява, укрепва естествения є защитен механизъм, подобрява баланса на влагата и ускорява оздравителния процес на кожата.

NIGHT & LIFTINGCREAM For Normal to Dry Skin Лифтинг крем нормална / суха кожа

Крем за нощна употреба за омекотяване на бръчките и изглаждане на кожата, укрепва кожата и подобрява нейната еластичност. Обогатен е с висока концентрация на витамин Е и SEPILIFT. Защитава еластичността на кожата и укрепва естествената е защита. Нощният крем съдържа витамин А, който стимулира обновяването на клетките, изглажда бръчките и придава гладкост и равномерен тен. Повишава естествената способност на кожата за самовъзстановяване през нощта. Защитава колагеновите и еластиновите влакна. Укрепва естествените защитни механизми на кожата. При редовна употреба е установено, че нивата на влажност на кожата се увеличават значи- телно, еластичността на кожата се подобрява и тя изглежда по-стегната. Подходящ за всички типове кожа. Не съдържа парабени.

50 мл

СПОДЕЛЕТЕ СВОИТЕ КРАСИВИ МОМЕНТИ
С GIGI