Линия за грижа за кожата, която включва продукти, базирани на най-новите изследвания, и е специално разработена за съвременния градски живот. Ексклузивната колекция се основава на най-съвременни изследвания, за да представи идеалната комбинация от антиоксиданти, противовъзпалителни агенти и фактори за възстановяване на ДНК, за да подпомогне естествената защита на кожата срещу стреса и опасностите на замърсената градска среда. Серията City Nap предоставя цялостно и модерно решение за грижа за кожата в съвременния градски живот. Продуктите съдържат уникален комплекс, който предпазва кожата от UV лъчение (UVA+UVB), увреждане от тежки метали и химикали, дим, смог, прах и замърсяване на въздуха. Тази линия се захранва от 4 натурални екстракта от забележителни растения, които в продължение на хилядолетия са развили изключителни механизми за самозащита, за да се предпазят в сурови и екстремни климатични условия. Всеки екстракт е получен с помощта на усъвършенствана технология, за да се запазят всички забележителни свойства на растенията.

Активни съставки:

  • Rodacea Пълноценен екстракт от микроводораслите rhodella violacea, които се срещат на остров Зилт. Водораслите се събират заедно с морската вода по специален метод, предназначен да запази естествените им свойства. Първоначално към водораслите се добавя водороден пероксид (H2O2), за да се предизвика оксидативен стрес (свободни радикали), който след това кара водораслите да активират естествените си защитни сили и да произвеждат изключително висока концентрация на антиоксиданти. По време на втория етап водораслите се подлагат на хидролиза, за да се освободи алкалното им съдържание. Тази уникална комбинация от условия на растеж и процес на извличане води до получаване на изключителен разтвор с изобилие от активни вещества.
  • Спирулина Богата на протеини, захари, витамини и минерали, тази съставка ефективно елиминира свободните радикали и осигурява защита от ултравиолетовата и инфрачервената радиация благодарение на пигмента фикоцианин. Спирулина съществува от повече от 3 милиарда години. Наречено „синьото злато“, това богато на протеини водорасло е било традиционно консумирано от ацтеките в Мексико, както и от много китайски и японски общности. Това синьо водорасло се среща във водни басейни, където средата съдържа хранителни вещества, благоприятни за растежа му.
  • Soliberine Този храст, разпространен в китайската провинция Съчуан, обикновено се среща в планинските вериги, където е изложен на високи нива на слънчева радиация. Уникалните защитни сили на растението срещу тази радиация, които то е развило през хилядолетията, са запазени в натуралния екстракт и подсилват естествената защита на кожата срещу всички видове радиация, включително синята светлина.
  • RonaCare® RenouMer Това червено водорасло е едно от най-древните, открити навсякъде по света, като има доказателства, че е съществувало преди около 400 милиона години. То процъфтява в горещи сладководни райони (като Източна Япония и Корея) и съдържа особено висока концентрация на витамини и протеини. Козметичните съставки, произведени от червени водорасли, проявяват изключителна активност против стареене, включително способност да стимулират колагена и обновяването на клетките, да овлажняват кожата и да спомагат за по-гладка текстура на кожата.

СПОДЕЛЕТЕ СВОИТЕ КРАСИВИ МОМЕНТИ
С GIGI