Тази активна линия съчетава естествени съставки с най-новите технологични разработки, за да се постигнат бързи резултати в клиниката и да се продължи ефективната грижа у дома. Гамата от продукти представлява цялостен режим за борба със стареенето,третира петна, бръчки и небалансирана кожа, като осигурява влага, хранителни вещества и най-добрата грижа за кожата. Иновативните компоненти с ниско молекулно тегло действат в синергия с естествените процеси, които са активни във всеки слой на кожата. Проучванията показват, че енергията на клетките ( ATP), необходима за поддържане на естествената структура на кожата, намалява значително с напредването на годините. В резултат на това кожата постепенно губи способността си да забавя процеса на стареене, което води директно до бръчки, сухота и груба текстура. „Борбата със стареенето започва отвътре“ – днес е ясно, че съществува пряка връзка между поддържането на регенеративния процес на клетките (фибробластите) и гладката и стегната кожа.

Активни съставки:

  • PhotoGlow Водещата технологична система се състои от микроскопична капсула, съдържаща активен екстракт от хлорела. Капсулата е обвита в полимерна обвивка със свързващи пептиди. Пептидите разпознават рецепторите на кожните клетки (фибробласти), свързват се с тях и позволяват на активната съставка във всяка капсула да се разтвори в клетките. Тези активни съставки се състоят от млечна и гликолова ки- селина, които насърчават ексфолирането на мъртвите клетки, изглаждат структурата на кожата и е придават кадифена мекота. Екстрактът от водораслите хлорела (Chlorella vulgaris) е представен в капсула, богата на хлорофил, който абсорбира UVA и UVB лъчите (подобно на процеса на фотосинтеза при растенията). Хлорофилът се разтваря във фибробластите и освобождава електрони в митохондриите, като превръща светлинната енергия в налична клетъчна енергия (ATP).
  • LaraCare Естествена, нежна, недразнеща съставка, която се абсорбира лесно в кожата. Предотвратява изпаряването на естествената влага (трансепидермална загуба на вода, или TEWL), осигурява дълготрайно овлажняване, подобрява външния вид и структурата на кожата, изглажда и третира бръчките, укрепва естествените бариери на кожата и повишава ефективността на слънцезащитните продукти.
  • Билка от канадска върба Натурален екстракт, получен от храст, който расте бързо в канадската пустиня. Растението оцелява дори след горски пожари и при сурови климатични условия. В народната медицина растението се изсушава и се използва като превръзка за успокояване на кожата и за бързо заздравяване след изгаряния.
  • Redensin Екстракт от растението гугал увеличава триглицеридите, съхранявани в мастните клетки на кожата. Придава допълнителен обем на дермата, повишава естествените нива на хиалуронова киселина в кожата и предотвратява образуването на бръчки поради сухота. Запълва бръчките отвътре навън за по-гладка и равномерна визия.
  • SabiWhite – получен от куркума, която притежава антибактериални и антиоксидантни свойства. Предотвратява образуването на свободни радикали и изсветлява тена на кожата, като неутрализира ензима тирозиназа и благоприятно повлиява меланогенезата.
  • Hentowhite Базиран на производно на резорцинол, фактор за намаляване на производството на меланин и избистряне на пигментните петна. Не дразни кожата. Работи в синергия с всички агенти за намаляване на създаването на петна и има дълготраен ефект във времето. Резорцинолът значително потиска активността на ензима тирозиназа, като същевременно допринася за три различни механизма, отговорни за създаването на меланин.
  • Hyaluronic Acid Хидрофилен полизахарид, открит във всички съединителни, епителни и нервни тъкани. Организмът произвежда тази киселина в клетъчните мембрани и я използва като компонент в извънклетъчния матрикс, като допринася за междуклетъчната комуникация, както и за клетъчното делене и миграция, и като съставка, която насърчава фибробластите да създават нов колаген. Хиалуроновата киселина е отличен източник на налична влага благодарение на способността си да абсорбира 1000 пъти повече вода от собственото си тегло.

СПОДЕЛЕТЕ СВОИТЕ КРАСИВИ МОМЕНТИ
С GIGI