Линията G4 поставя началото на нова ера в козметичната област, като се бори с признаците на стареене с интензивно действие на четири нива: микробиом, епидермална бариера, епидермис и дерма. NEW AGE G4 Съдържа уникалната патентована P.C.M. комплекс. Линията включва най-съвременни активни съставки, които противодействат на факторите на стареене и осигуряват ефективна многостепенна корекция на бръчките, като същевременно значително подобряват стегнатостта и еластичността на кожата.

Активни съставки:

  • Меден трипептид 1 Бързо възстановява увредената кожа, задейства синтеза на колаген, активира спящите стволови клетки и има антиоксидантно действие.
  • Тетрапептид 4 Значително намалява дълбочината на бръчките, подобрява текстурата на кожата и води до изразен лифтинг ефект.
  • Серамид 2 Изграден е от къса верига от въглеводороди и е отговорен за регулирането на водния баланс в роговия слой на кожата.
  • Фитосфингозин Помага за възстановяването на епидермалната бариера и засилва защитната ѝ функция. Също така работи за възстановяване на нормалното ниво на влажност на кожата, като облекчава сухотата,отпуснатостта и дразненето.
  • Gatuline® Skin-Repair Bio Екстрактът притежава антисептично действие и поддържа епидермалната бариера в равновесие, като предотвратява TEWL. Той директно стимулира регенерацията на епидермиса и подпомага обновяването и възстановяването на сухата и увреденакожа.
  • Глутатион Ниско молекулно, водоразтворимо вещество, образувано от 3 аминокиселини - глутамин, цистеин и глицин. То е една от най-активните антиоксидантни системи в човешката физиология. Глутатионът може да намали активността на тирозиназата, тъй като влияе върху клетъчния транспорт на тирозиназата до премеланозомите, необходими за синтеза на меланин.
  • DMAE Диметилетаноламинът укрепва мускулния тонус, стабилизира клетъчните мембрани, премахва токсините и замърсяванията, намалява дълбочината на бръчките, действа противовъзпалително и стимулира производството на ацетилхолин.

СПОДЕЛЕТЕ СВОИТЕ КРАСИВИ МОМЕНТИ
С GIGI