Линия, базирана на съставки, извлечени от океана и комбинирани с билкови добавки, които позволяват на кожата да устои на уврежданията, причинени от околната среда и възрастта. Линията Bioplasma се бори с признаците на стареене и включва подбрани естествени екстракти от растителен произход, на които се дължи способността е да се развива в екстремни условия. Лабораториите GIGI са разработили комплекс за третиране, включващ смес от водорасли, обитаващи Северно море. Водораслите се състоят от есенциални мастни киселини, витамини, минерали и полизахариди. Приложен върху кожата, комплексът от водорасли придава блясък и еластичност на повърхността. Комплексът NSA-5, който е в основата на линията, функционира благодарение на способността си да вдъхва на кожата свеж и младежки вид. Редовната му употреба видимо изглажда фините линии и бръчките.

Активни съставки:

  • Азелаинова киселина Антибактериална съставка, която се съдържа в ечемика. Тази съставка се среща в маслиновите листа като ефективен антиоксидант, осигуряващ необходимата енергия на клетките.
  • Комплекс NSA-5 Комплекс за третиране, включващ смес от водорасли, обитаващи Северно море. Водораслите, растения с основна структура, се отличават с това, че оцеляват при екстремни температурни промени и приливи и отливи. Водораслите се състоят от есенциални мастни киселини, витамини, минерали и полизахариди. Внася блясък и еластичност на повърхността и функционира благодарение на способността си да вдъхва свеж и младежки вид на кожата.
  • Chondrus Crispus – Gelalg® Червено водорасло (наричано още „ирландски мъх“) с кадифено усещане, расте в близост до скалите на Северно море, където се наблюдават огромни разлики в температурата и налягането. Това водорасло има феноменални умения за оцеляване, за което спомага съдържанието на концентрирани полизахариди (55% от теглото му), които създават защитна об- вивка от суровите условия на околната среда.
  • Alaria Esculenta – Kalpariane® Кафявите водорасли, растящи по скалите на северноатлантическите плажове на Ирландия и Великобритания, издържат на тотални промени в приливите и отливите и времето. В естественото си състояние Kalpariane се произвежда от големи кафяви водорасли, богати на омега киселини и антиоксиданти.
  • Ламинария – Laminarghane® Зелени водорасли, които растат на дълбочина 30 метра в Северно море и в северната част на Тихия океан по крайбрежието на Сибир и Аляска. Водораслите могат да бъдат открити и в топлите води на Средиземно море на дълбочина 120 метра, но се преработват от океански водорасли.
  • Codium Tomentosum - Codiavelane® Зелено водорасло, подобно на външен вид на корал, има кадифен допир и се среща в Северно море покрай Британските острови. Известно е със запазването на влагата си въпреки колебанията в нивата на солта, излагането на слънчева светлина и промените в приливите и отливите.
  • Екстракт от листа на маслина (Olea Europaea) – концентрат от маслинови листа. Издръжливостта на маслиновото дърво срещу болести допринася за дълголетието му. То не хвърля листата си и когато се откъсне, те запазват зеления си цвят за продължително време. Маслиновото дърво има невероятни характеристики за оцеляване в горещо, сухо или ветровито време. В продължение на стотици години се е смятало, че осигурява дълголетие, тези характеристики се откриват в този билков концентрат.

СПОДЕЛЕТЕ СВОИТЕ КРАСИВИ МОМЕНТИ
С GIGI