Козметична линията TEXTURE от GIGI Laboratories на основата на най-новия патентован TCP5 комплекс от пето поколение. Редовната употреба на продуктите от линията подобрява текстурата на кожата, повишава нейния тургор и изглажда мимическите бръчки, придава на лицето свежест и блясък. Комплексът облекчава отточност и има дренажен ефект. Изсветлява тъмните кръгове върху деликатните зони на контура на очите, клепачите и деколтето. Възстановява микробиома на кожата. Продуктите от линията TEXTURE спомагат за подобряване на резултатите след Радиочестотен лифтинг, SMAS лифтинг, фракционен RF, лазерен ресърфейсинг, средни пилинги и микроиглена терапия , което я прави „линия без която не можем“ Must Have във всеки салон за красота и клиника за естетична медицина.

Линията TEXTURE ще се впише идеално в гамата от услуги на диетолог – тя ще бъде помощник No1 за внезапни промени в теглото на пациента и коригиране на отпуснатите зони, както и за стягане на кожата и подобряване на нейната текстура. Всички продукти от линията са преминали през дерматологични изследвания и клинични изпитания, а допълнителни офталмологични изследвания са извършени с подхранващия околоочен крем MAGICEYE RESCUE в лабораторията Хамилтън във Франция.

Активни съставки:

Патентованият TPC5® Complex (Texture Penetration Complex), състои се от 5 елемента:


•Ecoskin® е 100% билков комплекс от съставки , които имат благоприятен ефект върху растежа и качеството на нормалния кожен микробиом. Успокоява чувствителната, раздразнена и проблемна кожа, повишава регенеративния потенциал и способността за възстановяване, изглажда и подобрява текстурата, подобрява свойствата на епидер- малната бариера.

• MARSturizerTM е жизненоважен овлажняващ компонент, подобрява нивото на хидратация и калций, предотвратява трансдермалната загуба на влага, стабилизира съдържа- нието на положителни йони в кожата. Повишава плътността и еластичността на кожата.

• PhotoGlow Peptide X50 е месенджер проводник, който използва светлинна енергия за увеличаване на енергийния потенциал на клетките, насърчава проникването на активни вещества в дълбоките слоеве на кожата и осигурява достъ- па на полезни вещества през клетъчната мембрана.

• Поли-g-глутаминова киселина – верига от аминокиселини от ферменти в произход, която предотвратява увреждането на колагеновите фибри. Помага за неутрализиране на щетите, причинени от фотостареенето. Поддържа еластичността и плътността на кожата, дефинира контурите на лицето.

• Диметиламиноетанол (DMAE) е антиоксидант, който защи- тава структурата на кожата и предотвратява процесите на стареене и отпускане, повишава тонуса и тургора на кожата.

Показания за употреба:

• Средни и фини бръчки
• Патологии, причинени от нарушаване на микробиома
• Уморена, отпусната, дехидратирана и суха кожа
• Птоза
• Груба кожа с хиперкератоза
• Рязка промяна на теглото и съпътстващо отпускане на кожата
• Неравномерен тен

TEXTURE Surface Hydration Moisturizing Cream Дневен крем с кадифена текстура

Богат на хидратиращ и биотехнологичен комплекс от естестествен произход. Още при първото нанасяне подхранва кожата на лицето и шията с жизненоважни съставки за поддържане на високо ниво на влага, усещане за комфорт и защита. Идеален през деня за нормална към суха кожа.

Начин на приложение: Нанесете върху чиста кожа и леко масажирайте по масажните линии до пълното абсорбиране. За подобряване на резултатите се препоръчва на първия етап да се прилага серум от същата серия. Подходящ за възстановяване на кожата след пилинг, радио-лифтинг, абразио и микрониделинг.

Активни компоненти:
Ecoskin MARSturizer жизнено важен овлажняващ компоненти от ацидофилни микроорганизми, живеещи във водите на Рио Тинто Червената Река в Испания, която наричат „Марс на Земята“, усилва абсорбирането на влага и калций, предотвратява загубата на влага. Успокоява зачервената и суха кожа, усилва кожната бариера. Миг- новено изпълва епидермиса с влага.
DMAE Poly-g-Glutamic Acid Photoglow Hydrovance – оптимално хидратиращ ком- плекс, подобрява проникването на останалите компоненти, усилва еластичността, намалява бръчките
Cristahyal – чиста хиалуронова киселина с висока молекулярна маса овлажнява роговия слой, изглажда, защитава и поддържа метаболитния баланс.

50 мл

TEXTURE Magic eye rescue nourishing eye cream Крем за зоната на очния контур

Oсвежаваща текстура, предпазва от появата на мимически линии и изсветлява тъмните кръгове. Съдържа комбинация от овлажняващи съставки, витамини, кофеин и природен биотехнологичен компонент. Активно подхранва, понижава стреса, ускорява микроциркулацията, намалява чувствителност и възпаление.

Начин на приложение: сутрин и вечер преди основния серум и овлажняващ крем. Активни съставки:
Ecoskin DMAE Potoglow Ecoslim – екстракт от зелено кафе и растителен кофеин на основа на фосфолипиди. Липолитичното действие на комплекса спомага за дренажа на торбичките под очите и изсветляването на тъмните кръгове

MARSturizer Poli-g-Glutamic Acid
Комплекс Beautyfeye – екстракт от персийска акация, повдига провисването на горния клепач, намалява дълбочината на бръчките, изсветлява тъмните кръгове, дренира подпухването и торбичките, укрепва съдовете, дренира лимфата, намалява наслоения в зоната глюкотоксичен пигмент, отговорен за уморения вид на очите, ан- тиоксидантен ефект

20 мл

 

TEXTURE LBA toner Уникален Тоник пилинг за почистване, балансиране и възстановяване на влагата за всеки тип кожа с лактобионова киселина

Помага за елиминирането на повърхностните замърсявания, излишния себум и мъртвите кожни клетки. Възстановява киселинността на кожата и подобрява нивото на влага. Тоникът е допълнително обогатен с хиалуронова киселина и екстракти от растителен произход от кора на бяла върба, помага за почистване и намаляване на размера на порите. Екстрактът от бял трюфел е богат на серамиди, които спомагат за укрепване на защитната бариера на кожата.

Основни активни съставки: Лактобионава киселина, Бетаин, Хиалуронова киселина, комплекс Leucidal за пробиотична защита, Екстракт от кората на върба съдържа танини и салицилова киселина с противо възпалителен и обновяващ клетките ефект, екстракт от бял трюфел богат на витамини от група В витамина на младостта. Начин на приложение: Подходящ за употреба сутрин и вечер, в зависимост от нуждите на кожата.

120 мл

СПОДЕЛЕТЕ СВОИТЕ КРАСИВИ МОМЕНТИ
С GIGI