Линията Sun Care се състои от слънцезащитни продукти, които са специално разработени за кожата на лицето и съдържат нови слънцезащитни компоненти за предотвратяване на уврежданията от UVA и UVB лъчите. Всички продукти отговарят на новите стандарти на Европейската комисия, за да осигурят перфектна защита на лицето от уврежданията, причинени от радиацията, която предизвиква ускорено стареене и разрушаване на клетките.

Всяко нанасяне на слънцезащитните продукти от серията SunCare съчетава следните три действия:

  • ефективна защита от UVA и UVB радиация
  • предотвратяване на преждевременното стареене
  • осигуряване на подхранваща влага за поддържане на гъвкавостта и ефективното функциониране на кожата.

Продуктите от линията Sun Care имат специални слънцезащитни продукти (Uvinul® A Plus), които също така предотвратяват проникването на разрушителните UVA лъчи през горния слой на кожата. Тези лъчи причиняват кумулативно увреждане на кожните слоеве и на структурата на клетките, дори при ниски дози. Про-Таурин е вещество, което неутрализира свободните радикали, генерирани от UVA лъчите, и предотвратява напрежението, създадено в кожата в следствие на агресивните окислителни действия. Слънчевата радиация създава процес на фотостареене, който насърчава бързото стареене. При този процес слънцето предизвиква верига от ензими, които втвърдяват еластичните влакна. С напредването на годините кожата губи своята еластичност, започва да се отпуска и се образуват дълбоки бръчки.

DAILY MOISTURE SPF 30 For Normal to Dry Skin Овлажняващ слънцезащитен крем за суха кожа SPF 30

Хидратиращ слънцезащитен крем ново поколение с фактор SPF 30. Ефективна защита на кожата от стареене, увреждане на клетъчното ядро и на правилната структура на ДНК. Ежедневната употреба помага за предотвратяване на пигментни петна и промени в тена на кожата. Иновативната формула на крема осигурява защита срещу всички видове UVB, UVA, IR лъчи и отговаря на строгия европейски стандарт. Слън- цезащитният крем се предлага в лека текстура и се абсорбира лесно. Устойчив е на изпотяване и осигурява защита в продължение на часове. Съдържа хиалуронова ки- селина, антиоксиданти, алое вера, сквалени алантоин. Подходящ за ежедневна употреба през всички сезони. Нанасяйте като финална защита върху всеки друг серум или крем, докато се абсорбира напълно. В случай на продължително излагане на слънце, нанасяйте отново на всеки 2-3 часа.

75 мл

DAILY MOISTURE SPF 30 For Normal to Oily Skin Овлажняващ слънцезащитен крем за мазна кожа SPF 30

Овлажняващият и слънцезащитен крем за суха кожа на GIGI е с фактор SPF 30 и съдържа ново поколение слънцезащитни продукти и активни съставки, които заедно образуват ефективна система за защита на кожата от стареене, увреждане на клетъчното ядро и на правилната структура на ДНК. Ежедневната употреба помага за предотвратяване на пигментни петна и промени в тена на кожата. Иновативната формула на крема осигурява дългосрочна защита срещу всички видове радиация- UVB, UVA, IR - и отговаря на строгия европейски стандарт. Слънцезащитният крем се предлага влека текстура и се абсорбира лесно, устойчив е на изпотяване, като осигурява защита в продължение на часове. Съдържа хиалуронова киселина, антиоксиданти, алое вера, сквален и алантоин. Подходящ за ежедневна употреба през всички сезони. Нанесете като връхна грижа върху всеки друг серум или крем, докато се абсорбира напълно. В случай на продължително излагане на слънце, нанасяйте отново на всеки 2-3 часа.

75мл

ULTRA LIGHT SPF50 - Овлажняващ слънцезащитен флуид SPF 50

НОВО! Флуид за лице SPF50 от GIGI Laboratories - Bulgaria.

Овлажняващият слънцезащитен флуид SPF50 на GIGI е най-добрата защита за вашата кожа!

Съдържа ново поколение комплекс от активни съставки, които образуват ефективна защитна система с висока протекция. Предпазва кожата от признаци на стареене, увреждане на клетъчното ядро, всички видове радиация - UVB, UVA, IR отговаряща на най-строгите европейски стандарти. Ежедневната употреба помага за предотвратяване на пигментни петна и промени в тена на кожата. Слънцезащитният флуид е с лека текстура, попива бързо и е устойчив на изпотяване, като осигурява защита в продължение на часове. Не оставя бели следи. Съдържа хиалуронова киселина, антиоксиданти, алое вера, сквален и алантоин. Нанесете като грижа върху всеки друг серум или крем, докато се абсорбира напълно. В случай на продължително излагане на слънце, нанасяйте отново на всеки 3 часа.

  • Дерматологично тестван продукт!

  • Хипоалергенна формула!

  • Подходящ за всеки тип кожа!

  • "OIL FREE" формула, подходяща за мазна и проблемна кожа

  • Некомедоногенен ! Не запушва порите.

Намерете във всички представителни салони #GIGI или ни позвънете на 0882 520 500.

#ново #слънцезащита #лице #козметика #флуид #грижазалице #антиейдж #всекитипкожа #джиджи #българия #красота

50мл

DAILY MOISTURE SPF 50 - Анти ейдж слънцезащитен крем SPF 50

Овлажняващият и слънцезащитният крем за лице SPF 50 на GIGI е най-добрата защита за вашата кожа. Кремът съдържа ново поколение комплекс от активни съставки, които заедно образуват ефективна защитна система, предпазваща кожата от признаци на стареене, увреждане на клетъчното ядро, всички видове радиация - UVB, UVA, IR. Отговаря на строгия европейски стандарт. Ежедневната употреба спомага за предотвратяване на пигментацията и промени в тена на кожата. Слънцезащитният продукт е с плътна текстура, абсорбира се лесно и е устойчив на пот, като осигурява защита в продължение на часове. Съдържа хиалуронова киселина, антиоксиданти, алое вера, сквален и алантоин. Нанасяйте като финална защита върху всеки друг серум или крем, докато се абсорбира напълно. В случай на продължително излагане на слънце, нанасяйте отново на всеки 3 часа. Подходящ за всеки тип кожа.

75 мл

СПОДЕЛЕТЕ СВОИТЕ КРАСИВИ МОМЕНТИ
С GIGI