Козметична линия за подмладяване и обновяване на кожата, преди и след анти ейдж процедури. Обогатена е с пептиди и растителни стволови клетки, извлечени от ябълки, които удължават живота на клетките и поддържат кожата млада. Възстановява кожата и съдържа най-добрите активни съставки, които понастоящем се предлагат в козметичната грижа, в активни концентрации от 2 до 15%. Качеството на съставките и използването им в тези продукти е тайната на успеха на линията в запазването на младостта и предотвратяването на признаците на стареене на кожата.

Линията Recovery скъсява етапите на възстановяване, без да уврежда естествените оздравителни процеси на кожата: спомага за намаляване на кожния дискомфорт като сърбеж, сухота, зачервяване и подуване; подобрява крайния резултат – младежки и жизнен вид без признаци на стареене.

Активни съставки:

  • PhytoCellTech Екстракт от ябълки, който удължава живота на стволовите клетки в кожата, отговорни за процеса на регенерация на кожата. Екстрактът възстановява и защитава клетъчното ядро (ДНК), предотвратява уврежданията от оксидацията, признаците на стареене и под- държа кожата млада и жизнена.
  • Биодин Екстракт от дрожди (естествени пептиди) с доказана ефективност за ускоряване на възстановяването на кожата чрез образуване на слой от епител, който акти- вира производството на колаген и естествена хиалуронова киселина в кожата. Освен това биодините подобряват клетъчното дишане, имат противовъзпалителни свойства и омекотяват и успокояват кожата.
  • Хидроксипролизилан Активен комплекс, който увеличава производството на колаген и допринася за плътното и равномерно подреждане на междуклетъчната мрежа (матрицата). Предотвратява появата на белези по време на оздравителния процес на кожата.
  • Комплекс Butterbur Растителен комплекс с клинично доказано успокояващо действие. Комбинация от растението butterbur, женско биле и лайка, с антихистаминови (противоалергични) свойства, които успокояват третираната, зачервена, възпалена и чувствителна кожа. Намалява кожния дискомфорт, предотвратява дразненето, сърбежа, подуването и зачервяването и е особено подходящ за грижа за чувствителна кожа.
  • Олигопептид 9 Активира дейността на стволовите клетки по време на нараняване, като порязвания, ожулвания или изгаряния, създава нова кожа и заздравява раните. Повишава активността на стволовите клетки, когато кожата е увредена от UV лъчи или от естествени процеси на стареене.

RESTORE NIGHT CREAM Възстановяващ нощен крем

Този нощен крем действа в дълбоките слоеве на кожата, за да укрепи нейната система за самовъзстановяване. Използването на крема осигурява на кожата засилени способности за самовъзстановяване и предотвратява появата на белези. Третира и поддържа кожата след козметични процедури, както и след хирургични и козметични процедури, помага за успокояване на възпалителни състояния и успокоява зачервена, раздразнена и чувствителна кожа. Ускорява производството на колаген и хиалуроновакиселина за бързо и здравословно възстановяване. Кремът съдържа растителни стволови клетки и растителни съставки. Подходящ за употреба при кожа, страдаща от отпуснатост и признаци на стареене. За оптимално възстановяване, на- несете обилно върху чиста кожа до пълното е абсорбиране. Може да се използва след козметични или естетични процедури няколко пъти дневно според нуждите.

50 мл

СПОДЕЛЕТЕ СВОИТЕ КРАСИВИ МОМЕНТИ
С GIGI